Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek

Založil před 5 lety Jan Vidim ve fóru Tipy na levné letenky

Jan Vidim napsal(a):

Za těch 50 MAD bych to určitě koupil znovu... Jen nevím, kam bych letěl, přece jen ty Ryan destinace nejsou žádná exotika

Jako že přinejmenším z Vídně nelítají do Kostariky nebo Dominikány? :D Já bych byla vděčná, kdyby z Česka lítali aspoň na Kanáry.

0 Citovat

A oni snad nelétají???

0 Citovat

niemandos_1 napsal(a):

A oni snad nelétají???

Z Česka na Kanáry ne. Na Baleáry ano.

0 Citovat

Tak z Prahy se dá koupit Tenerife. Pravda je to s přestupem, ale koupit se to dá. Přepokládám, že je to garantovaný přestup, když se to prodává jako jedna letenka.

0 Citovat

callux napsal(a):

Jak se dostanete na agenta? Mě to nabízí na Ryan chatu supportu jen ChatBota s tím, že toho teď mají hodně a ať se ozvu později.

Napiš help a kliknu I need to speak with support

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

To nadšení bych trochu krotil. V 10h jsem požádal o změnu letenek na Velikonoce do Maroka a zatím to v systému tedy nevidím. A půlku rezervace VIE-AGA, co jsem plánoval letět, když jsem dal refund, tak se vrátila jen jako kredity a když chci na kartu, tak si FR hraje, že jsem to nekupoval já, ale OTA, ať si vyplním Customer Verification Form...

Já mám změněno na BER-TFS... S refundem napiš na chat oni to vyřeší

0 Citovat

@niemandos Kanáry jdou koupit přes CRL ale jen cesta tam, cesta zpět ne. A na lety s přestupem nelze použit tenhle hack...

@Alena to uplne nemyslim, ale wizz má atraktivnejsi destinace zejmena smerem na vychod... na západě mě to už nudí a serou mě ty roušky tam

0 Citovat

Dobry travel hack, skoda ze mam s wizzom 30 leteniek :) 

0 Citovat

Trochu se tu v tom ztracim. Do kdy tedy zatim plati zakaz letu do Maroka?

0 Citovat

voughne napsal(a):

Presne tak, akorat W6 nelita na Fuerteventuru bohuzel z Vidne, proto o tomhle zacinam uvazovat. 

0 Citovat

zatím do 13. 12.

0 Citovat

Ivo napsal(a):

Trochu se tu v tom ztracim. Do kdy tedy zatim plati zakaz letu do Maroka?

zatím na tenhle a příští týden

0 Citovat

Hmm.. AGA-BLQ na 14.12 za 5 EUR je tedy loterie, ale za pokus to mozna stoji..

0 Citovat

Už jsem to zkusila přes mobil v apce, tam se mi objevilo, že jsem v pořadí a už jsem se k agentovi dostala. Přehodila jsem to na TFS, potvrzení má dojít během 2 dnů.

Na desktopu se čekací pořadí na live agenta neobjevilo a k live agentovi mi to nešlo se dostat.

0 Citovat

Ivo napsal(a):

voughne napsal(a):

Presne tak, akorat W6 nelita na Fuerteventuru bohuzel z Vidne, proto o tomhle zacinam uvazovat. 

Preliezol som ponuku Ryanu a okrem Azorskych nic zaujimave. Wizz hack s TRF tiez nie zla volba. Uz mam cez neho Sharm na oktober za 25 € RT, ale to je na ine vlakno.

0 Citovat

Zkusil jsem ze srandy 14.12 AGA - BLQ a 15.12 AGA - LIS, za těch pár eur, třeba se ten zákaz prodlouží. Akorát sám nevím, na co to kdyžtak změnit :D Tenerife a Maroko z Vídně nebo Dublin z Prahy? Ty destinace ryanairu jsou pro mě osobně strašně nezajímavé.

0 Citovat

Ivo napsal(a):

Věřím tomu, že se to prodlouží a ty lety zruší. Toho 14. je tam toho za 5€ celkem dost. 

0 Citovat

Dalamán z BTS nebo Madeira z  NUE mi prijde jako nejzajimavejsi 

0 Citovat

Ivo napsal(a):

Jak jsem už zmiňovala, ta šance, že to bude přinejmenším na celý prosinec, je velká. Já jsem si z hecu koupila zpáteční Boloňu-Agadir na Silvestra :D Ztratit přinejhorším můžu jenom deset euro a přidávám se k těm, které to baví :D Jestli je to amorální hra, to ano, ale mrzí mě to asi tolik, jako když pirátím filmy od Disney.

0 Citovat

JardaM napsal(a):

Zkusil jsem ze srandy 14.12 AGA - BLQ a 15.12 AGA - LIS, za těch pár eur, třeba se ten zákaz prodlouží. Akorát sám nevím, na co to kdyžtak změnit :D Tenerife a Maroko z Vídně nebo Dublin z Prahy? Ty destinace ryanairu jsou pro mě osobně strašně nezajímavé.

Irsko, od pátku, testy i pro očkované 🙈

0 Citovat

Alena Svobodová napsal(a):

Ivo napsal(a):

Jak jsem už zmiňovala, ta šance, že to bude přinejmenším na celý prosinec, je velká. Já jsem si z hecu koupila zpáteční Boloňu-Agadir na Silvestra :D Ztratit přinejhorším můžu jenom deset euro a přidávám se k těm, které to baví :D Jestli je to amorální hra, to ano, ale mrzí mě to asi tolik, jako když pirátím filmy od Disney.

Podle mě je mnohem amorálnější, že si tu Ryanair prodával ještě před polednem letenky z Maroka, který ani nemohli letět, a tahal ze zoufalých lidí, co tam uvázli, jen další peníze...

0 Citovat

A v čem přesně spočívá ten hack? Letenku u ryanair se da změnit i tak. Minimálně jsem měl tu možnost u letů teď v listopadu.

0 Citovat

Martin Vícha napsal(a):

Irsko, od pátku, testy i pro očkované 🙈

Tak pokud budou stále 2 PCR testy měsíčně zadarmo pro očkované, tak nevidím problém. Asi bych dobrovolně nejel na tři dovolené za měsíc s tím, že do všech třech potřebuji jak očkovaný test :D 

0 Citovat

jang _1 napsal(a):

A v čem přesně spočívá ten hack? Letenku u ryanair se da změnit i tak. Minimálně jsem měl tu možnost u letů teď v listopadu.

Zadarmo (bez doplatku), na kterýkoliv termín? :)

0 Citovat

JardaM napsal(a):

Souhlasim, tez v siti Ryanairu nenajdu mnoho, pro me zajimavych, destinaci. Madeira z NUE ci Fuerte z VIE jsou asi ty nejzasadnejsi.

0 Citovat